تاریخچه
   در ايران سابقة توليد کارخانه اي سوسيس و کالباس به سال 1307 باز مي گردد . در اين سال شخصي به نام آواناسيف که روسي تبار بود با يک ماشين کوچک دستي شروع به توليد نمود و احتياجات روزانه اتباع خارجي مستقر در تهران را به اين محصولات مرتفع نمود . دو سال بعد در سال 1309 هموطن ديگر او ليشنسکي ، کارخانه اي را به ظرفيت توليد روزانه 40 تا 50 کيلوگرم وارد نمود . آرزومان آوانسيان که از ارامنه سلماس آذربايجان غربي بود ، از سال 1303 در منزلي واقع در خيابان منوچهري با وسايل دستي و امکانات ابتدائي و اندک به همراه چهار کارگر شروع به توليد انواع فرآورده هاي گوشتي نمود و سپس اولين کارخانه توليد سوسيس و کالباس با همکاري آوانسيان و ليشنسکي بنيان گذاري گرديد . پس از مدتي ليشنسکي به روسيه بازگشت و سهام خود را به آوانسيان منتقل نمود . در ابتدا ميزان کشتار خوک آنها در هفته 4 الي 5 راس و مصرف گوشت گاو 400 الي 500 کيلوگرم بوده است . کارخانه بزرگ آرزومان که در سال 1337 در محل فعلي آن (جنوب غرب تهران )تاسيس شد ، در ادامه همين فعاليتها شکل گرفت . اين کارخانه در حال حاضر تحت نام گوشتيران فعاليت داشته و زير مجموعه بنياد مستضعفان به شمار مي رود . از مهمترين محصولاتي که تا سال 1357 در کارخانجات مختلف توليد مي شد مي توان به کالباس معمولي (Bologna) کالباسهاي خشک و انواع سالامي ، سوسيس وينر (Whener) و سوسيس فرانکفورتر (Frankforter) اشاره کرد . تا اين سال مصرف گوشت خوک در بعضي از اين محصولات رايج بود ولي از اين سال به بعد عمدتا گوشت وارداتي جايگزين آن گرديد . بنابراين اولين توليد کننده فرآورده هاي گوشتي در کشور شرکت گوشتيران (آرزومان ) مي باشد که در حال حاضر در محل فعلي واقع در جاده قديم کرج پشت کارخانه شير پاستوريزه خيابان 17 شهريور به فعاليت توليد انواع سوسيس ، کالباس ، همبرگر و گوشت بسته بندي شده مي پردازد و همواره کيفيت و تنوع محصولات شرکت گوشتيران به عنوان اولين دارنده گواهينامه تضمين کيفيت ISO 9001 و HACCP تائيد اين هدف شرکت در خصوص مشتري مداري مي باشد . لازم به ذکر است شرکت گوشتيران بعنوان پيشکسوت و يکي از بزرگترين و معتبرترين کارخانجات فعال در عرضه توليد فرآورده هاي گوشتي در کشور همکاري نزديک با مراکز دانشگاهي, موسسات آموزشي و انجمنهاي صنفي در کمک به طي دوره هاي کارآموزي دانشجويان ، تربيت تکنسين اين صنعت و افزايش توان تخصصي پرسنل خود, سهم بسزائي در انجام خدمات علمي تخصصي دارد. نظارتهاي پيگير و دائم بازرسين و کارشناسان ادارات مرتبط نظير سازمان دامپزشکي ، اداره کل نظارت بر موادغذايي و موسسه استاندارد و ساير مراجع ذيصلاح ضمن مساعدتهاي با ارزش آنان در حفظ شرايط بهداشتي و کيفي محصول و ضمانت سلامت جامعه مصرف کننده ، تبديل به واحد نمونه اي شده است که در ايام سال مورد بازديد مسئولين و کارشناسان محترم ادارات نظارت و اعضاي کميته کشوري HACCP از ساير استانهاي کشور نيز قرار ميگیرد.
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :