تاریخچه
   در ايران سابقة توليد کارخانه اي سوسيس و کالباس به سال 1307 باز مي گردد . در اين سال شخصي به نام آواناسيف که روسي تبار بود با يک ماشين کوچک دستي شروع به توليد نمود و احتياجات روزانه اتباع خارجي مستقر در تهران را به اين محصولات مرتفع نمود . دو سال بعد در سال 1309 هموطن ديگر او ليشنسکي ، کارخانه اي را به ظرفيت توليد روزانه 40 تا 50 کيلوگرم وارد نمود . آرزومان آوانسيان که از ارامنه سلماس آذربايجان غربي بود ، از سال 1303 در منزلي واقع در خيابان منوچهري با وسايل دستي و امکانات ابتدائي و اندک به همراه چهار کارگر شروع به توليد انواع فرآورده هاي گوشتي نمود و سپس اولين کارخانه توليد سوسيس و کالباس با همکاري آوانسيان و ليشنسکي بنيان گذاري گرديد . پس از مدتي ليشنسکي به روسيه بازگشت و سهام خود را به آوانسيان منتقل نمود . در ابتدا ميزان کشتار خوک آنها در هفته 4 الي 5 راس و مصرف گوشت گاو 400 الي 500 کيلوگرم بوده است . کارخانه بزرگ آرزومان که در سال 1337 در محل فعلي آن (جنوب غرب تهران )تاسيس شد ، در ادامه همين فعاليتها شکل گرفت . اين کارخانه در حال حاضر تحت نام گوشتيران فعاليت داشته و زير مجموعه بنياد مستضعفان به شمار مي رود . از مهمترين محصولاتي که تا سال 1357 در کارخانجات مختلف توليد مي شد مي توان به کالباس معمولي (Bologna) کالباسهاي خشک و انواع سالامي ، سوسيس وينر (Whener) و سوسيس فرانکفورتر (Frankforter) اشاره کرد . تا اين سال مصرف گوشت خوک در بعضي از اين محصولات رايج بود ولي از اين سال به بعد عمدتا گوشت وارداتي جايگزين آن گرديد . بنابراين اولين توليد کننده فرآورده هاي گوشتي در کشور شرکت گوشتيران (آرزومان ) مي باشد که در حال حاضر در محل فعلي واقع در جاده قديم کرج پشت کارخانه شير پاستوريزه خيابان 17 شهريور به فعاليت توليد انواع سوسيس ، کالباس ، همبرگر و گوشت بسته بندي شده مي پردازد و همواره کيفيت و تنوع محصولات شرکت گوشتيران به عنوان اولين دارنده گواهينامه تضمين کيفيت ISO 9001 و HACCP تائيد اين هدف شرکت در خصوص مشتري مداري مي باشد . لازم به ذکر است شرکت گوشتيران بعنوان پيشکسوت و يکي از بزرگترين و معتبرترين کارخانجات فعال در عرضه توليد فرآورده هاي گوشتي در کشور همکاري نزديک با مراکز دانشگاهي, موسسات آموزشي و انجمنهاي صنفي در کمک به طي دوره هاي کارآموزي دانشجويان ، تربيت تکنسين اين صنعت و افزايش توان تخصصي پرسنل خود, سهم بسزائي در انجام خدمات علمي تخصصي دارد. نظارتهاي پيگير و دائم بازرسين و کارشناسان ادارات مرتبط نظير سازمان دامپزشکي ، اداره کل نظارت بر موادغذايي و موسسه استاندارد و ساير مراجع ذيصلاح ضمن مساعدتهاي با ارزش آنان در حفظ شرايط بهداشتي و کيفي محصول و ضمانت سلامت جامعه مصرف کننده ، تبديل به واحد نمونه اي شده است که در ايام سال مورد بازديد مسئولين و کارشناسان محترم ادارات نظارت و اعضاي کميته کشوري HACCP از ساير استانهاي کشور نيز قرار ميگیرد.
اخبار مهم
مراسم افتتاحیه
افتتاح نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی منطقه آزاد اروند
افتتاحیه
بنا به گزارش روابط عمومی شرکت اولین نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی در سالن نمایشگاه‌های بین‌المللی منطقه آزاد اروند افتتاح شد .
 ١٣:٥٨ - 1392/11/18 - نظرات : ٠متن کامل >>
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :